Mostar: WINGS FOR LIFE WORLD RUN

Utrka na kojoj će svaki sudionik proći cilj: Wings for Life World Run 08. svibnja 2022. godine u 13 sati održati će se u Mostaru na prostoru kampusa Sveučilišta u Mostaru. Ovaj globalni dobrotvorni događaj organizira Sveučilište u Mostaru i Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru u suradnji s Red Bullom.

 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka: https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/locations/mostar

 

Jedan dan i tisuće ljudi. Tisuće kilometara i jedan cilj – malim doprinosom učiniti svijet boljim. U isto vrijeme svijet će ponovno ujediniti svoja nasmijana lica i krenuti u utrku koja na jedan dan ujedini sve različitosti, izbriše prostorne granice i ujedini vremenske zone u jedan zajednički trenutak.

Svake godine, Wings for Life World Run održava se na mjestima diljem planeta. Svi počinju trčati točno u istom trenutku, 11:00 sati UTC (Universal Time Coordinated). U Bosni i Hercegovini u Mostaru po lokalnom vremenu u 13:00 sati. Bilo da je dan ili noć, sjajno sunčano ili kišno vrijeme na vašoj lokaciji – trčite/bježite ciljnoj liniji zajedno s cijelim svijetom i dijelite nevjerojatan doživljaj. Wings for Life World Run savršen je za sve, različitih sposobnosti, jer postavljate svoje ciljeve i ne krećete se prema dalekoj liniji cilja. Umjesto toga, ciljna linija stiže vas. Pola sata nakon početka utrke, pokretni cilj, „presretačko vozilo“ , prestiže trkače uz stazu, postupno ubrzava dok se svi trkači ne uhvate. Prvi trkači koji su prošli cilj nakon nekoliko kilometara prvi slave njihova postignuća, a posljednji trkačica i trkač koju „presretačko vozilo“ uhvati proglašeni su Globalnim prvacima. Trenutni rekord je postavio Aron Anderson koji je sudjelovao u invalidskim kolicima, on je uhvaćen na nestvarnih 92,2 kilometra! Ako ne možete doći na lokaciju događaja lako se pridružite globalnom pokretu. Instalirate mobilnu aplikaciju Wings for Life World Run i u isto vrijeme kao sve ostale trkače širom svijeta i vas će stizati virtualno „presretačko vozilo“.

 

Više informacija o događaju možete pronaći na linku:

https://www.redbull.com/ba-bs/usestvuj-u-wings-for-life-world-run-utrci-u-mostaru

 

Podijeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
> > >

Slične Objave

X
X